psykolog, terapi, sesjon

Psykolog i Oslo:

Personlig utvikling

Ønsker du noen å sparre med? Det er ikke sikkert du har de helt store problemene, men heller vil bli inspirert til å utvikle deg.

Vi mennesker kommer i alle slags varianter. Kanskje du sliter med tomhetsfølelse og nedstemthet? Eller føler deg låst i en rutinepreget hverdag og tidsklemma? Kanskje du og din partner sliter i samlivet? Eller er du en fortvilet stemamma som føler deg alene i situasjonen din? Kanskje har du drømmer og mål du skulle ønske du hadde mot til å realisere? Ingen tema er for store, ingen er for små. Ta tankene og utfordringene med deg hit, så jobber vi mot målet sammen! Det kan være akutte eller langsiktige problemstillinger.

Jeg bistår med personlig utvikling og vekst. Ønsker du noen å sparre med? Du trenger ikke ha noen store problemer, men et ønske om å utvikle deg som menneske. Hva er det du egentlig vil ha mer av? Hva gir deg energi? Hvor finner du balanse? Hvilke ressurser har du? Hva vil du helst bruke tiden din på, og hvordan skal du få det til? Dette er temaer det kan være nyttig å reflektere over sammen med andre. 

Det er ikke nødvendigvis så mye som skal til for å endre våre innarbeidede tankemønstre og vaner. Plutselig løsner det og brikkene faller på plass.

Annette Øverby

Annette Øverby

Klinisk psykologspesialist