Kurs i stressmestring

I mitt stressmestringskurs vil du bli bedre kjent med mindfulness som er en godt utforsket og velutprøvd metode for å håndtere stressende situasjoner bedre.

Stressmestringskurs som gir pusterom i hverdagen

Dagens samfunn beveger seg i et høyt tempo, og stiller mange krav til oss mennesker. For mange resulterer dette i en stressende og hektisk hverdag med høy puls. Det er ingen tilfeldighet at stressrelaterte sykdommer topper blant de nye folkeplagene her til lands. Heldigvis finnes det metoder innen stressmestring som skaper bedre pusterom i en hverdag med høyt tempo.

I mitt stressmestringskurs vil du bli bedre kjent med mindfulness som er en godt utforsket og velutprøvd metode for å håndtere stressende situasjoner bedre. Mindfulness (Oppmerksomt Nærvær) handler om å bli mindre fanget i egne tanker og følelser, og samtidig møte egne opplevelser med mer vennlighet og aksept.

Annette Øverby

Klinisk psykologspesialist

Med stressmestringskurset "Å romme hele pakka" vil du:

  • Få innsikt i mindfulness-teori og filosofi
  • Lære teknikker, øvelser og metoder innen mindfulness
  • Få enkle øvelser du kan øve på i hverdagen
  • Du vil få større flyteevne i eget liv
  • Lære enkel meditasjon

Kurset er basert på Mindfulness/Oppmerksomt nærvær-teknikk og tenkning.

Kurset er over 2 timer, 8 ganger, annenhver torsdag fra klokken 16.00-18.00.

Det stilles ingen krav til deg som deltaker, alle er velkomne! 

Det viktigste er at du ønsker å lære mer om stressmestring og et ønske om å ta kontroll over hverdagen. Jeg legger stor vekt på trygghet for åpenhet, slik at utforskningen av ditt hele deg også skal kunne inkludere sårbarheten så vel som ressursene dine.

Du kan trygt ta kontakt med meg for mer informasjon vedrørende mitt stressmestringskurs!