parterapi

Parterapi i Oslo:

Parterapi

Å være i et par er både givende og utfordrende. Enten det er tidlig i kjærlighetsforholdet hvor dere fortsatt lærer hverandre å kjenne, i tiden som småbarnsforeldre, i et ekteskap med mine, dine og våre barn eller i et langt ekteskap hvor barna har flyttet hjemmefra.

Ønsker du forandringer? Vil dere kommunisere bedre? Ønsker du å bli sett, hørt og forstått? Drømmer dere om å finne tilbake til de gode følelsene? Trenger du å uttrykke ting du ikke har turt å si? En kjærlighetsrelasjon er i stadig utvikling og du lærer stadig nye ting om både deg selv om partneren din. Parterapi er et tilbud hvor dere sammen med meg kan utforske, sortere og utvikle dere, både som par og individuelt. Det gir store gevinster å investere i forholdet. Hvis dere jobber sammen med relevante og utfordrende temaer vil det øke samhørighetsfølelsen, gleden, tryggheten og nærheten, bedre seksuallivet og den generelle tilfredsheten i hverdagen.

Parterapi kan være forebyggende, eller det kan ha kommet dit at den ene eller begge har tanker om å avslutte forholdet. Før dere tar den endelige avgjørelsen kan det være lurt å benytte dere av profesjonell bistand. Sammen kan vi lose oss gjennom vanskeligere temaer og nøste opp i problemer. Kanskje det er mulig å finne tilbake til det dere hadde?

Annette Øverby

Annette Øverby

Klinisk psykologspesialist