psykologtime

Psykolog

Stressmestringskurs som gir pusterom i hverdagen

Dagens samfunn går i et høyt tempo, og stiller mange krav til oss mennesker. For mange resulterer dette i en stressende og hektisk hverdag. Det er ingen tilfeldighet at stressrelaterte sykdommer topper blant de nye folkeplagene her til lands. Heldigvis finnes det metoder innen stressmestring som skaper bedre pusterom i en hverdag med høyt tempo.

Hva kjennetegner symptomene på stress?

Dersom du er utsatt for stress over lang tid kan du oppleve symptomer som hodepine, svimmelhet, dårlig søvn, nakke-skulder- og ryggsmerter, angst og depresjon.

Dersom kjenner igjen noen av symptomene kan tiden være moden for å se nærmere på stressmestringskurs.

I mitt stressmestringskurs vil du bli bedre kjent med mindfulness som er en godt utforsket og velutprøvd metode for å håndtere stressende situasjoner bedre. Mindfulness (Oppmerksomt Nærvær) handler om å bli mindre fanget i egne tanker og følelser, og samtidig møte egne opplevelser med mer vennlighet og aksept.

Med stressmestringskurset «Å romme hele pakka» vil du

  • Få innsikt i mindfulness-teori og filosofi
  • Lære mer om teknikker, øvelser og metoder innen mindfulness
  • Få enkle øvelser du kan øve på i hverdagen
  • Du vil få større flyteevne i eget liv

Kurset “Å romme hele pakka” er et kurs for deg som ønsker å mestre stress bedre og skape bedre pusterom for deg selv.

Kurset er basert på Mindfulness/Oppmerksomt nærvær-teknikk og tenkning.

Kurset er over 2 timer, 8 ganger, annenhver torsdag fra kl 16-18.

Hva koster stressmestringskurset?

Kurset koster 800,- pr gang (120 min), totalt 6400,- for hele kurset.

Hva kan du forvente av stressmestringskurset?

På mitt stressmestringskurs vil du lære flere øvelser som for eksempel pusteøvelser, avslapningsøvelser og enkel mindfulnessbasert meditasjon. Disse øvelsene og jevnlig trening på dem øker stressmestringsevnen din og evnen til å ta bedre handlingsvalg i hverdagslivet, familielivet, relasjoner og på jobbarenaen. Ofte handler det om å bryte ut av dårlige og destruktive mønstre.

Det stilles ingen krav til deg som deltaker, alle er velkomne – Enten du ønsker å bli en bedre utgave av deg selv og vil ha en å sparre med, eller har en konkret tilstand eller problemstilling du ønsker behandling for!
Det viktigste er at du ønsker å lære mer om stressmestring og et ønske om å ta kontroll over hverdagen. Jeg legger stor vekt på trygghet for åpenhet, slik at utforskningen av ditt hele deg også skal kunne inkludere sårbarheten så vel som ressursene dine.

Jeg er profesjonsutdannet og autorisert psykologspesialist, og er medlem av Norsk Psykologforening, Norsk Pasientskadeerstatning, Institutt for Aktiv Psykoterapi og Norsk Forening for Familieterapi.

I over 20 år har jeg jobbet med de fleste aldersgrupper, og et vidt spekter av problemstillinger. Jeg har jobber både med psykisk helsevern, familievern, parterapi og med avhengighetsproblematikk.

Du kan trygt ta kontakt med meg for mer informasjon vedrørende mitt stressmestringskurs!