Psykolog

For deg som ønsker en endring i livet

Har du et ønske om å bli en bedre utgave av deg selv, men trenger noen å sparre med? Eller har du en konkret tilstand eller problemstilling du ønsker behandling for? I over 20 år har jeg som psykolog benyttet meg av terapi basert på forskjellige innfallsvinkler, teoretiske grunnlag og behandlingsmetoder. Jeg tilpasser dette ut fra personlighet, problemstillinger og tidsrammen vi har i samarbeidet vårt.

Som psykolog tilbyr jeg følgende tjenester

  • Individualterapi
  • Parterapi
  • Gruppeterapi
  • Personlig utvikling
  • Stressmestringskurs (mindfulness)

Opp gjennom årene har jeg jobbet både med psykisk helsevern, familievern, parterapi og med avhengighetsproblematikk. I mitt arbeid med par og familieterapi har jeg også fordypet med i utfordringer stefamilier står overfor.

Som psykolog tilbyr jeg følgende tjenester

Jeg er profesjonsutdannet og autorisert spesialist, noe som innebærer at tilbudet ytes i tråd med de til enhver tid gjeldende juridiske retningslinjer for psykologer. Medlem av Norsk Psykologforening, Norsk Pasientskadeerstatning, Institutt for Aktiv Psykoterapi og Norsk Forening for Familieterapi. Jeg kan hjelpe deg med å nå målene du har, samtidig som du kan være tilstede der du ER.

Jeg er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og Bærum (Lysaker).

Hos meg er det lav terskel, og du kan helt uforpliktende kontakte meg for mer informasjon om hvordan jeg som psykolog kan hjelpe deg.