Psykolog

For deg som ønsker en endring i livet

Har du et ønske om å bli en bedre utgave av deg selv, men trenger noen å sparre med? Eller har du en konkret tilstand eller problemstilling du ønsker behandling for? I over 20 år har jeg som psykolog benyttet meg av terapi basert på forskjellige innfallsvinkler, teoretiske grunnlag og behandlingsmetoder. Jeg tilpasser dette ut fra personlighet, problemstillinger og tidsrammen vi har i samarbeidet vårt.

Som psykolog tilbyr jeg følgende tjenester

  • Individualterapi

Med individualterapi hos en psykolog kan du bryte ut av dårlige mønstre, eller utforske og etablere andre måter å takle situasjoner, relasjoner, jobben eller annet livsinnhold på.

  • Parterapi

Parterapi er et tilbud hvor dere sammen med meg som psykolog kan utforske, sortere og utvikle dere, både som par og individuelt. Det gir store gevinster å investere i forholdet.

  • Gruppeterapi

I gruppeterapi får du god anledning til å arbeide med ulike temaer og mønstre du kjenner er uhensiktsmessige eller vanskelige for deg.

  • Personlig utvikling

Ønsker du noen å sparre med? Det er ikke sikkert du har de helt store problemene, men kanskje lysten på å bli inspirert til å utvikle deg.

  • Stressmestringskurs (mindfulness)

Et perfekt kurs for deg som ønsker å mestre stress bedre og skape bedre pusterom for deg selv.

Opp gjennom årene har jeg jobbet både med psykisk helsevern, familievern, parterapi og med avhengighetsproblematikk. I mitt arbeid med par og familieterapi har jeg også fordypet med i utfordringer stefamilier står overfor.

Ønsker du å bestille time? Ring meg, send e-post eller fyll ut kontaktskjema under.

NB: Ikke skriv sensitive personopplysninger i e-post eller kontaktskjema. Jeg vil gjøre mitt beste for å svare deg innen 24 timer!

Som psykolog tilbyr jeg følgende tjenester

Jeg er profesjonsutdannet og autorisert spesialist, noe som innebærer at tilbudet ytes i tråd med de til enhver tid gjeldende juridiske retningslinjer for psykologer. Medlem av Norsk Psykologforening, Norsk Pasientskadeerstatning, Institutt for Aktiv Psykoterapi og Norsk Forening for Familieterapi. Jeg kan hjelpe deg med å nå målene du har, samtidig som du kan være tilstede der du ER.

Jeg er tilgjengelig for deg som holder til i Oslo og Bærum (Lysaker).

Hos meg er det lav terskel, og du kan helt uforpliktende kontakte meg for mer informasjon om hvordan jeg som psykolog kan hjelpe deg.